Billige træpiller

Netpellets billige træpiller fås i 4 forskellige kvaliteter. Fra den dyreste HP-træpille til den pris-billige Silva træpille. Derudover har Netpellets naturligvis også billige HP-træbriketter.

 

HP-kvaliteten er den absolut bedste træpille, vi har i vort sortiment. Denne træpille fås i 16 kg. (HP) eller 11 kg. (Mini sol) sække. Eco Nordic træpillen er en god standart billig træpille og den fås i 16 kg. sække. Sidst men ikke mindst har vi Silva træpillen, som er vores prisbillige tilbud.

Denne pille fås i 16 kg sække.

 

De er alle sækket op i forskellige poser, - det er nemt at kende forskel på dem.

Når du har fundet ud af, hvilken træpille der passer bedst til dine behov, så er det nemt at bestille.

Klik her for at komme til forsiden for at bestille vores billige træpiller eller klik på billederne nedenfor.

 

HP-træpiller: 16 kg - 8 mm                  HP6mm _16kg

 

HP-MiniSol: 11 kg - 6 mm                       Mini SOl

 

Eco-Nordic: 16 kg - 8 mm                    Eco Nordic 8mm _16kg

 

Silva: 16 kg - 8 mm                              Silva 8mm _16kg

 

Træ-briketter:                                      Træbrikker i HP-kvalitetDe træpiller vi sælger her på hjemmesiden, kan vi stå inde for. Dvs. at vi ved, at kvaliteten er i orden hver gang vi leverer. Vi ved at træpillerne kommer fra samme leverandør, at de er blevet kontrolleret

og at de overholder de krav der er til netop den træpille. Det er vigtigt for os, at de billige træpiller vi leverer, er af samme gode kvalitet hver gang. At der ikke er udsving i brændværdien og slaggemængden, mere end det er tilladt. Det kan måske virke kedeligt og forudsigeligt, men i denne sammenhæng må det siges at være et plus. Det er netop derfor, vi kun får træpillerne fra en fast leverandør, nemlig Ekman Group der er en af verdens største leverandører af træpiller. Her bliver alle kontroller

overholdt så vi er sikre på, at du som kunde får den kvalitet du har betalt for. Altså altid den samme gode kvalitet til en god pris. Selvom vores træpiller er billige, så er de af markedets bedste kvalitet.

_

Det er vigtigt for os, at du som kunde altid er tilfreds med de billige træpiller, du køber, og vi satser hele tiden på, at træpillerne hos os er de billigste på markedet af den givne kvalitet. Skulle du mod forventning finde vores træpiller til en billigere pris end den vi tilbyder, giver vi dig som før nævnt prisgaranti.

Prisgarantien betyder, at finder du den samme træpille et andet sted, til en lavere pris, sælger vi den naturligvis også til dig til den billigere pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti på træpiller her.

_

Vi hører hele tiden, at vi skal tænke på miljøet. At vi skal bruge mindre olie og udlede mindre Co2. 

Der er ingen tvivl om, at bioenergi er fremtiden. Træpillerne er Co2 neutrale og dermed med til at mindske drivhuseffekten. Ved at bruge træpiller i stedet for fx olie, er du dermed med til at passe på miljøet. Derudover kan du reducere din varmeregning væsentligt ved at bruge træpiller. Man kan faktisk sige, at du slår to fluer med et smæk - du sparer penge ved at bruge billige træpiller imens du sparer på miljøet.


 

 

 

Kontakt

Netpellets
Gl. Vraavej 31
DK-9382 Tylstrup


+45 96 96 62 00

info@netpellets.dk

Telefontider

Mandag til fredag: 09:00-16:00